Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Moermantherapie

MOERMAN

U kunt bij Praktijk Beter Gezond terecht voor Moerman voedingsadvies. Marga Kruize is een door MMV erkend Moerman-voedingskundige. Het voedingsadvies bestaat o.a. uit een vrij strict dieet. Het is gebaseerd op het vermijden van een aantal voedingsmiddelen (o.a. suikers), het verminderen van toxische stoffen. Daarnaast ligt de focus op het optimaliseren van gezonde voedingskeuzes:  groenten, fruit en sappen. Het wordt veelal ingezet bij het doormaken van een ernstige ziekte, zoals kanker, om het immuunsysteem te versterken. Het kan ook preventief gevolgd worden, bijvoorbeeld in tijden van verminderde weerstand of bij een verhoogd risico vanwege erfelijke of andere omstandigheden.

Het ondersteunen van het immuunsysteem via gezonde voeding werkt door in het zelf genezend vermogen van het lichaam en het draagt bij aan de kwaliteit van leven. Dit geldt bijvoorbeeld in een situatie waarin een ziekte een zware aanslag op de conditie van een patiƫnt pleegt.

Voor begeleiding bij het Moerman dieet met menu-suggesties kunt u met mij contact opnemen via telefoonnummer 06-12834530.

MMV-leden ontvangen 10% reductie op het eerste consult, na een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie over de Moerman Vereniging www.mmv.nl