Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Wie ben ik? mijn visie?

Wie ben ik en wat is mijn visie
In de afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot holistisch therapeut. Gelukkig ben ik ook nog steeds volop in ontwikkeling, als persoon en als therapeut!

Opleidingen zoals natuurgeneeskundig adviseur, orthomoleculaire therapie, psycho-neuro-immunologie en (de opleiding die ik nu volg) tot epi-genetisch therapeut vormen de basis van mijn “ therapeutschap”.

Een deel van mijn inzet is gebaseerd op mijn eigen levenservaring. Voor een deel ook als ervaringsdeskundige van chronische vermoeidheid en diverse andere klachten.

Graag stel ik mijn kennis en ervaring nu ten dienste van anderen die problemen met hun gezondheid ervaren. Om de kwaliteit die ik persoonlijk nastreef te bereiken, heb ik een behandelmethode ontwikkeld die bij mij past en is gericht op de hele mens en zijn leven. Hierbij maak ik gebruik van een combinatie van de mogelijkheden van de op deze website genoemde natuurgeneeswijzen.

Mijn behandelmethode is gericht op de mens en zijn hele leven, zijn gezondheid of het ontbreken hiervan. Samen met de cliënt kijk ik naar de verschillende levensgebieden die gezamenlijk zijn geheel vormen. Bij ieder consult zal er onderzoek worden gedaan naar de stand van de mentale en fysieke situatie van de patiënt door middel van een anamnese (vraaggesprek) en zo nodig een energetisch onderzoek (meridiaanmetingen en/of lichaamsscan).

Marga Kruize