Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Global Diagnostics / APK lichaamsscan Quantumfysicatechnologie

Energetische Metingen

Global Diagnostics

Iedereen zou in staat moeten zijn om te begrijpen wat er gebeurt met zijn of haar lichaam!

De Global Diagnostics®  is een apparaat dat nauwkeurig en pijnloos een overzicht maakt van het huidige functioneren van meer dan 600 lichaamsfuncties. De meetresultaten richten zich bijvoorbeeld op de werking van uw organen, systemen en functies. Een meting duurt 8 of  12 minuten. U wordt aangesloten via 2 elektrodes aan de voeten. Het rapport van deze meting geeft diep inzicht in de oorzaken van een ziektebeeld ofwel de gezondheid- toestand van de patiënt. De resultaten van deze meting leiden tot een helder advies met betrekking tot de reguliere of alternatieve behandelmethode. De meting is fysiek en de weergave is energetisch. Voor een snelle, heldere weergave met de allernieuwste technologie, die vitaalveldtechniek wordt genoemd (dit is het meten van de spanning over het celmembraan). Een meting met Global Diagnostics® van Vitatec® geeft u inzicht in de oorzaken van uw klachten waardoor behandeling gericht kan plaatsvinden.

De meetresultaten leveren een schat aan informatie op over de energetische gezondheidstoestand van alle organen (zoals nieren, longen en hart) en de systemen van het lichaam (bijv. het spijsverteringssysteem, immuunsysteem en het systeem waartoe de spieren, het skelet en de gewrichten behoren). Deze informatie draagt bij tot de diagnose, de keuze van preventieve maatregelen en een passende holistische behandeling.

Na de evaluatie met de Global Diagnostics®  start de behandeling..
Het apparaat stuurt signalen naar die plaats in uw lichaam waar op dat moment de grootste behoefte aan verbetering bestaat. Op deze manier wordt heel direct uw lichaam weer terug in balans gebracht, zodat het zichzelf kan herstellen.

Gebruikt u medicijnen, vitaminen en/of voedingssupplementen, dan is het nuttig vast te stellen wat het effect hiervan is op uw lichaam en vitaliteit. Ik kan de door u gebruikte middelen testen. Ook kan door deze metingen worden geconstateerd of u voedingssupplementen/vitaminen of andere ondersteunende middelen nodig heeft.
 Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.Vitatec.com

Vitatec

 

Meten is Weten!

 

Waarom kan het voor u belangrijk zijn om deze meting te laten maken? Het is een middel tot inzicht en feedback over de toestand van het lichaam en de ontwikkelingen van uw gezondheid.

Energie in uw lichaam is nu net zo meetbaar als bloeddruk, hartritme, longfunctie, vetpercentage en talloze andere lichaamsfuncties. De apparatuur maakt in enkele minuten duidelijk of uw energie hoog genoeg is voor de handhaving van uw gezondheid.

Preventie is essentieel voor uw gezondheid in de toekomst. We zijn gezond wanneer onze lichaamsenergie ook in harmonie is. Onze cellen en ons immuunsysteem hebben dan de optimale capaciteit om zich tegen vijandige invloeden of ziekten te verweren. De analyse brengt een eventuele disbalans duidelijk in beeld. De te nemen maatregelen zijn dan eenvoudig en effectief.