Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Coaching

Een cliënte zei me laatst; ” ik weet het allemaal”.
Ja, en een coach helpt je met dat wat je weet om te zetten in actie. En samen te kijken als dit nog niet lukt, wat eventuele blokkades, of belemmerende overtuigingen zijn. Samen kijken naar waar u nu staat en waar u heen wilt. Ook is het mogelijk om door coaching bewust te worden van de eigen “blinde vlek” en onbewuste belemmerende overtuigingen boven water te krijgen.

Nog vragen? Stuur een mailtje of bel om meer duidelijkheid te krijgen. Binnen het coachingstraject worden verschillende instrumenten uit de NLP (neuro linguistisch programmeren), EFT (emotional freedom technique) en The Work (van Byron Katie) ingezet en geleerd, zodat je na het coachingtraject prima in staat bent jezelf verder te coachen.