Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Natuurgeneeswijzen

Evenwicht en symmetrie in de natuur en uw levenDe natuur is de inspiratiebron. Al lijkt de moderne westerse mens ver van de natuur af te staan, we zijn en blijven er een onderdeel van. Met natuurgeneeswijzen bedoelen we geneeskunde die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleert. Soms kan deze behandeling als alternatief ingezet worden. In andere gevallen kan ze aanvullen, naast de reguliere behandeling door huisarts of specialist.

Een chirurg kan bij een botbreuk de delen weer aan elkaar zetten, maar het lichaam moet het echte genezende werk doen. Natuurgeneeskunde kan helpen uw immuunsysteem te stimuleren,  de lichaamseigen geneeskracht te bevorderen en kan zodoende een goede aanvulling zijn op de reguliere behandelingen.

 

In de praktijk worden diverse aspecten van de natuurgeneeskunde met elkaar gecombineerd voor een optimaal resultaat.