Wat is gezond?

Is gezond zijn afwezigheid van (min of meer ernstige) klachten of is het blaken van gezondheid, levenslust en vitaliteit? Waar staat u op een schaal van 1 (zwak, ziek en misselijk) tot 10 (super vitaal)?
En waar wilt u heen?
Samen kijken wat er mogelijk is?
Maak een afspraak.

Wat is earthing?

Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond. [Lees verder]

Nieuwtjes

 

Moermanacademie

Sinds april 2015 ben ik opgeleid tot Moermanvoedingsdeskundige.

www.mmv.nl

Moerman ouderwets? Welnee, uit recente onderzoeken blijkt dat er heel veel toen nog verborgen wijsheid in de adviezen van Dr. Moerman aanwezig is.

De voedingsadviezen kunnen nu onderbouwd worden door middel van  onderzoeken.  De werking van enzymen en het belang van de stof choline in de eidooier worden algemener erkend binnen voedingsland. Citroensap voor ondersteuning van veel processen in het lichaam is voor iedereen beschikbaar.

Vragen in relatie tot de Moermantherapie kunnen nu beantwoord worden.

De principes zijn heel begrijpelijk en de toepassing hiervan kunnen het welzijn en de gezondheid ondersteunen. Het gaat dan altijd om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

 

Graag help ik u hierbij tijdens een consult.

 

WAT IS EARTHING, AARDEN?
Zoals de zon ons warmte en vitamine D geeft, zo geeft de aarde ons voedsel en water, een oppervlakte om op te wandelen en iets, waar je misschien nooit aan gedacht hebt, een eeuwige, natuurlijke, milde energie. Noem het vitamine G, G voor grond.


 De mensheid heeft altijd op blote voeten gelopen en op de grond geslapen, totdat wij de schoenen uitvonden.  Zo zijn we het contact met de Aarde kwijt en zijn we losgekoppeld van de helende energie van de Aarde.
 Nieuw wetenschappelijk onderzoek doet vermoeden, dat dit losgekoppeld zijn van de Aarde, mede oorzaak zou kunnen zijn van chronische pijn, vermoeidheid en slecht slapen, waar zoveel mensen tegenwoordig last van hebben.

 MAAK CONTACT MET DE AARDE EN VOEL JE BETER!

Meer informatie: neem contact met ons op.


TOTALE GEZONDHEIDSTRAINING KAN ZO GEMAKKELIJK ZIJN

De bellicon®  trampoline is een leuke alternatieve manier om te trainen.
Deze totale, gematigde activering van spierstelsel, stofwisseling, hart en bloedvaten en lymfesysteem, gekoppeld aan bewegingsplezier en ontspanning, vormt de optimale preventie tegen een groot aantal zogenaamde beschavingsziekten, die een groeiend deel van de bevolking treft:

● Overgewicht en spijsverteringsproblemen (activering van stofwisseling)
● Nek- en rugpijn, en spierverkrampingen (ontspanning van de spieren)
● Stress en depressies (ontspanning door aangeboren wiegreflex)
● Concentratieproblemen (stimulering van bloedsomloop en doorbloeding)
● Evenwichtsproblemen (uitstekende evenwichtstraining en valprofylaxe)
● Allergieën en lymfe-stuwing (lymfedrainage aan de hand van de spierpompen)
● Osteoporose (door training tegen de zwaartekrach)

Meer informatie: neem contact met ons op.